ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس
وزیر امور خارجه:

دستورکار نشست سران روند آستانه در تهران

وزیر امور خارجه بازگشت آوارگان سوری به منازل و شهرهایشان و کمک به صلح و ثبات و امنیت در سوریه را از جمله موضوعاتی خواند که در دستورکار نشست سه جانبه سران روند آستانه در تهران قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۷ - ۲۷ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 18
کد خبر: ۱۴۲۹۵۱

به گزارش راهبرد معاصر،حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگویی در آستانه برگزاری هفتمین نشست سران روند آستانه در تهران که قرار است فردا (سه‌شنبه) ۲۸ تیر ماه با حضور روسای جمهور ترکیه و روسیه و به میزبانی آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی برگزار شود، گفت: نشست در شرایطی برگزار می‌شود که هدف مهم فرمت آستانه که کاهش تنش در مناطق درگیری در سوریه بود را بتوانیم تثبیت کنیم.

وی افزود: در جریان سفری که اخیرا به آنکارا و دمشق داشتم حامل پیام رئیس جمهور بودم که بتوانیم بحرانی که اکنون در حوزه امنیتی بین ترکیه و سوریه به وجود آمده را مدیریت کنیم. طرف ترک از احتمال وقوع عملیات نظامی تا عمق ۳۰ کیلومتری مرز سوریه صحبت می‌کند و ما تلاش کردیم از مسیر سیاسی این بحران و نگرانی امنیتی ترکیه برطرف شود.

رئیس دستگاه دیپلماسی یادآور شد: طبعا در این شرایط حساس یکی از موضوعات در دستورکار این است که به جای توسل به جنگ و آوارگی بیشتر موج جدیدی از مردم سوریه بتوانیم از مسیر سیاسی به حل و فصل این موضوع هم کمک کنیم.

وزیر خارجه بیان کرد: بازگشت آوارگان سوری به منازل و شهرهای خودشان، کمک به صلح و ثبات و امنیت در سوریه از جمله موضوعاتی است که در دستورکار این نشست سه جانبه قرار دارد.

هفتمین نشست سران روند آستانه قرار است فردا (سه‌شنبه) با حضور سران سه کشور ایران، روسیه و ترکیه در تهران برگزار شود. در همین راستا رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه برای شرکت در این نشست و انجام سفری دوجانبه عصر امروز به تهران می‌آید و ولادیمیر پوتین هم فردا قرار است به تهران سفر کند. از سوی دیگر خبرگزاری اسپوتنیک روسیه از سفر فردا (سه‌شنبه فیصل المقداد وزیر خارجه سوریه به تهران خبر داد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار